NAK TUDUNG FREE??

Selamat menyambut Ramadan Al Mubarak kepada semuaaaa followers Belog Cik Aish! Untuk memeriahkan suasana bulan puasa tahun ni..aish nak bagi tudung free untuk korang! senang je. pergi fanpage kat bawah ni sekarang dan ikut step yang senang gilaa! taraaa pastu dapat 2 helai tudung! sebab aish tahu puasa pertama ni korang mesti nak balik kampung kan? so boleh la bagi kat mak ke adik adik kat kampung ke..adik sedara ke..akak ipar ke..tak kisah sukahati korang. jom klik sini! 

klik link kat bawah ni untuk terjah! cepat! sampai esok je!
http://www.facebook.com/AishElisBoutique

Previous
Next Post »

5 komen

Write komen
Masmira Masri
AUTHOR
July 20, 2012 at 12:36 AM delete

bestnyer dpt tudung free hehehe
selamat berpuasa

do visit n follow
http://myaleo.blogspot.com/2012/07/wedding-preparation-videographer.html

Reply
avatar
Ezy Chiaki
AUTHOR
July 20, 2012 at 9:24 AM delete

nk 10 helai boleh?
xckop nk bg2 kat org kg..
kehkehkeh..

selamat berpose cik aish!

Reply
avatar
Farah
AUTHOR
July 20, 2012 at 10:25 AM delete

Dah like, nak jugak! :)

Reply
avatar
July 20, 2012 at 10:56 AM delete

eza dah join td.. Hee. Always support cik aishh :D

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon