OUR ANNIVERSARY

Sayang,
Kita berkenalan hanya dalam laman mukabuku...” bait indah yang menemukan kita,tak pernah terpadam segala memori pertemuan,antara awak dan saya, kita berkawan agak lama cuma masing masing tidak tahu kita dijodohkan untuk bersama..kita macam penat mencari kan? rupanya kita dekat je.. lagaknya kita macam sombong. awak sombong apatah lagi saya! sentap bila ingat balik. hehe.





masa ni awak buat buat la tanya mana kunci..sebenarnya awak nak kunci yang boleh bukak pintu hati saya kan? theee sumpah geli kot..lalala


Cinta MukaBuku lagu tema cinta kita, dah memang lagu tu tengah top masa kita tengah hangat bercinta ni..saya tak boleh lupa awak perangkap saya dengan semua barang barang yang awak nak hadiahkan pada saya..awak kata kalau nak bagi barang, kene jumpa. rindu ye. permulaan tu awak agak main tarik-tarik tali dengan saya kan,kononnya macam awak tak serius dengan saya so please la sayang, saya masa tu pun sama, not too serius dengan awak ,tapi dalam pada tu awak suka dengan perfume saya kan? sampai sekarang awak tak bagi saya tukar perfume lain! 



sanggup pulak awak jadi pak pacak pukul 2 pagi hantar teddy bear utk saya kan?? biasa lah..nak tawan hati saya macam macam strategi la awak buat. alhamdulillah, akhirnya “Best women win” ek’elehhhhh,perah santan lak sy ni kan, macam sweet potato sangat muka saya ni kan? that’s why sampai sekarang awak kata saya yang mengurat awak. saya yang berjaya bukak pintu hati awak. hebat kan saya? 

Happy anniversary sayang.. :)
2 Julai 2011 - 2 Julai 2012
Previous
Next Post »

22 komen

Write komen
siti kektus
AUTHOR
July 4, 2012 at 12:30 AM delete

simpan lagi tak kak batu karang yg si dia bawakkan tu ? hak hak :D


moga sampai ke anak cucu kelak kak. :D

Reply
avatar
July 4, 2012 at 2:25 AM delete

su suwittt.....tunggu hari bahagia cik aish... mesti meriah :)

Reply
avatar
July 4, 2012 at 3:08 AM delete

so sweeet...
like ur love story!

Reply
avatar
Riena Haiqal
AUTHOR
July 4, 2012 at 8:22 AM delete

Happy Anniversary both of you.semoga berkekalan sampai ke akhir hayat.. :)

Reply
avatar
Ezy Chiaki
AUTHOR
July 4, 2012 at 1:17 PM delete

suwittttt la korg..
i jeles..
='(

Reply
avatar
cik najihah
AUTHOR
July 4, 2012 at 1:20 PM delete

setahun dah perkenalan. membawa kepada perkahwinan insyaAllah. jodoh akak..happy annivesary both :)

Reply
avatar
syud
AUTHOR
July 4, 2012 at 11:32 PM delete

haha..comey jerr...

Reply
avatar
Farie Faraway
AUTHOR
July 4, 2012 at 11:34 PM delete

wahh ! sweetnye , doa hubungan korang berkekalan yea , amin . :)

Reply
avatar
July 6, 2012 at 3:58 PM delete

@Nur Atiqah Mohd Zaki hehe.. sume org pasti ada sweet story punya

Reply
avatar
July 6, 2012 at 3:58 PM delete

@Ezy Chiaki erkk jgn jeles dear..u pun nnt mesti lg sweetttt dr citer ni..hehehe

Reply
avatar
July 6, 2012 at 3:59 PM delete

@cik najihah hehe tu la..mmg tak sangka pun..ketentuan Dia..

Reply
avatar
July 6, 2012 at 3:59 PM delete

@Farie Faraway ooh thanks dearrrr.. really appreciate it..
thanks all!!

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon