PESTA FLORA PUTRAJAYA 2013

Hai gurls..dalam banyak ciptaan tuhan, objek bunga yang paling aku suka. sebab bunga cantik. bahkan bunga taik ayam sekali pun cantik. well..nama je buruk tapi stil cantik! i loike. so baru baru ni aku pergi Pesta Flora dekat Presint 2 Putrajaya. memang tiap tiap tahun muka aku akan menepek dekat celah2 bunga ni. tahun lepas pun aku ada buat entry pasal Pesta Flora 2011 tema bunga ros. seyes fanatik gila kat ros! but thn ni tema bunga kertas. :D

disebabkan aku tak nak pergi dengan Aaron aziz well aaron aziz text aku dia kata dia bz so aku terpaksa ajak my second choice iaitu pp epal. hoooohh..ok jgn salah sangka dekat cawan blkg tu. seyes, takde sapa yang jemput kitorang minum pun. tu just hiasan ye.

terasa macam nak beli. tapi ada tak baja untuk blogger yang MALAS update macam aiiii??? lalalala

seyes haus gila tekak time ni. memang rasa macam omaigod kalau la ada air sirap perahan limau kasturi dengan asam boi dalam cawan ni..perghhh..leleh siot

cantik kan basikal ni? haaa jangan jeles...cepat la datang sini! 

saja je pose manja depan kamera. sebab tahu kameraman nya pp epal je. cuba kalau aizul marcello ke yang jadi kameraman ai, konfem ai da blushing time ni..ahaks 

next entry adalah... : why haa lelaki suka pakai selipar je? hahaha

bajet terer main padahal memang terer pun. 

wow.... i like. hahahaha

seyes time ni rasa macam nak jadi pengacara Nona je. kannnn? tapi pp epal dengki kata aku macam penyanyi nasyid kumpulan muslimah. ke?

kalau la pesta flora ni berbayar untuk masuk, aku sanggup bayar. sebab mana korang nak jumpa longgokan bunga2 macam ni? nak tunggu musim bunga dekat Paris? ooh tidak..

ke sana ke mari tangan aku memang tak boleh berlekang dengan henset. nak buat camne.. ai takde DSLR macam uollssss... ala dlsr .... rantai berbuahkan kamera tuuuu

saje je pose macam ni. sambil baca skrip..abang aaron..tolong saya.. abang aaronn.. sumpah geli kot. haha

tatau nak cerita pe..korang tengok jela gambar. 

ni adalah arwah paul. sotong kurita peramal bola. hahaha. sumpah tak kelaka. ok cantik tak? 

tibe tibe aku rasa sukaaaaa dengan combination kaler baju harini. hehe

pp epal ni nak buang angin pelis la jauh sikit. ish..benci benci

jom mandi air pergi!

korang bila pulak nak pergi? jom jom jom..boleh nyanyi lagu hindustan dekat pesta flora ni. hikhik..kuch kuch betol aku ni. bye...muah


Previous
Next Post »

19 komen

Write komen
una imana
AUTHOR
July 3, 2012 at 7:23 AM delete

bestnyer...cantik sungguh ciptaan Allah..:)

Reply
avatar
July 3, 2012 at 11:34 AM delete

huwaa..jelesss..nak pegi jugak. tp jauh...

Reply
avatar
E'in
AUTHOR
July 3, 2012 at 11:42 AM delete

minah bunga laa nie? eheeee

Reply
avatar
Izzati Tatie
AUTHOR
July 3, 2012 at 12:12 PM delete

betul bunga cantik sgt..lagi2 klu wane wani..bdway,akak pun lagi cantik.xsabar nak tgok wedding akak lg.mesti btmbah cantik kan.

Reply
avatar
Ezy Chiaki
AUTHOR
July 3, 2012 at 1:18 PM delete

comel giler sotong paul..
cute je..
hakhak

Reply
avatar
cik najihah
AUTHOR
July 3, 2012 at 1:19 PM delete

besnye pegi tengok bunga2..
nak2 pg dengan yg tersayang huhu

Reply
avatar
July 3, 2012 at 7:37 PM delete

ni yg excited nak pegi.weeknd ni still ada lgi x pmran tu? :)

Reply
avatar
July 3, 2012 at 10:23 PM delete

mmg rasa nak pergi ;)
tgk lah dulu bila free=))

Reply
avatar
NurAisyah
AUTHOR
July 4, 2012 at 3:32 PM delete

wah . cantiknya bunga-2 plus sis skli.ngee :')

Reply
avatar
July 6, 2012 at 3:47 PM delete

@najihah sahami pergi la..setahun sekali je tau benda ni

Reply
avatar
July 6, 2012 at 3:47 PM delete

@E'in hehe mmg minah bunga pun niiii

Reply
avatar
July 6, 2012 at 3:48 PM delete

@Izzati Tatie ohh thanks dear..kahwin nnt aish jemput dtg ye..hehehe

Reply
avatar
July 6, 2012 at 3:49 PM delete

@cik najihah mmg pun..tp pergi ngn family pun best jugak..hehe

Reply
avatar
July 6, 2012 at 3:49 PM delete

@saharinasaharudin weekend ni stil ada dear..last ahad

Reply
avatar
July 6, 2012 at 3:49 PM delete

@laskar pelangi hehe ok..bila free pergi la..best..tp tkleh compare ngn last year pnya la..tema ros

Reply
avatar
July 6, 2012 at 3:50 PM delete

@NurAisyah hik hik..malu ai..thanks dear

Reply
avatar
fafa fadzilah
AUTHOR
July 10, 2012 at 3:40 PM delete This comment has been removed by the author.
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...