REZEKI NAK KAHWIN! YEEEE

Orang kata kalau niat nak mendirikan masjid..tuhan mesti akan permudahkan jalan kita. hehe.. tiba tiba berfalsafah malam ni. tadi dapat panggilan untuk ambil offer letter. dah berminggu2 dan berbulan bulan tunggu jawapan and berita gembira dari company ni. 

alhamdulillah. dalam sibuk sibuk kat ofis tadi sempat gak la jawab telefon yang banyak kali berdering tu. konon macam rasa nak marah je siapa la pagi pagi call aku ni. nasib baik tak emosi. maklum la ai kan penyabar. ke? hhee....so dapat call suruh datang ambil offer letter. im speechless!!

Thank you PKNS! wait for me! ok bye. esok nak pergi PKNS Shah Alam, pastu terpaksa ambil no pay leave kat opis tempat aku skng ni..huwaaa..takpela at least leh lari lari anak ke pos laju pos kan tudung! haaaa..good job aish!  

Firman Allah: "Dan orang-orang yang sabar kerana mencari keredhaan Tuhannya, mendirikan solat, dan menafkahkan sebahagian rezeki yang Kami berikan kepada mereka, secara sembunyi atau terang-terangan serta menolak kejahatan dengan kebaikan; orang-orang itulah yang mendapat tempat kesudahan (yang baik)." (Ar-Rad: 22)

rezeki nak kahwin ke ni? hehehe..
jangan lupa usha2 tudung dekat AishElisBoutique!


Previous
Next Post »

4 komen

Write komen
July 19, 2012 at 4:18 AM delete

rezeki tu... ehem PUAN AISH..kena biasa diri dah ne..wakakaka :P

Reply
avatar
Riena Haiqal
AUTHOR
July 19, 2012 at 9:46 AM delete

alhamdulillah.. rezeki.. (^_^)

Reply
avatar
Huda Luna
AUTHOR
July 19, 2012 at 10:41 AM delete

rezeki nak kahwin ni kadang tu kita tak jangka dia nak datang macam mana kan

Reply
avatar
cik chinta
AUTHOR
July 19, 2012 at 3:59 PM delete

gud job. truskn, tgh murh rezki. rjin2.

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon