KAD RAYA HAND MADE... AGAIN?

boleh lah terjah kalau nak baca entry pasal handmade kad raya untuk pp epal tahun lepas..


persoalannya di sini adalah... perlu ke aku nak buat lagi hand made kad raya untuk pp epal ni? jap nak pikir idea..(berbaloi ke idak?) hehe.. tapi rasanya macam idea lain lak yang datang..rasa macam nak buat giveaway kat korang. rasa macam nak bagi kad raya hand made untuk follower Belog Cik Aish. rasa macam nakkk je ... tapi korang mesti taknak kan? haha ok matikan terus hasrat.

P/S : harini buat cuti sendiri. nak jalan jalan cuci mata tengok sale sana sini! 
P/S : congrat to pp epal sebab dapat Best Employee tahun ni! 



Previous
Next Post »

5 komen

Write komen
August 6, 2012 at 4:11 PM delete

sweetnya buat kad raya sendiri kan?hehehe

Reply
avatar
Ezy Chiaki
AUTHOR
August 6, 2012 at 4:59 PM delete

nk laaa!
sape ckp xnk?
cpt buatkn utk kite..
haha

Reply
avatar
Ezy Chiaki
AUTHOR
August 6, 2012 at 4:59 PM delete

nk laaa!
sape ckp xnk?
cpt buatkn utk kite..
haha

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...