TIBE TIBE RASA MACAM OOOHHH WE ARE BEST FRIEND FOREVER!

seyesly bila tukar header baru, rasa macam ehhh kita memang bestfriend forever! actually dua orang kiri dan kanan aku tu merangkap kawan baik aku masa praktikal dekat TNB dulu. duluu tau..tahun 2009! 

"You were the one who made things different, you were the one who took me in. You were the one thing I could count on, above all, you were my friend."
- Tom Petty 

make over blog ni sememangnya adalah benda yang paling menyeronokkan aku. and aku yakin korang semua mesti nak nampak kelainan pada blog, nak nampak comel..nak nampak smart pada header dan susun atur widget2 tu semua..font yang mantap..banyak lagi lah.

so belog cik aish pun tak ketinggalan nak buat satu transformasi. tapi takdelah canggih mana pun transformasi ni. cuma nak ubah selera je. 

Masa ni semangat nak pakai elemen elemen doodle membuak2 sangat. tibe tibe rasa macam nak jadi keanak anakan. nampak tak header dulu macam kindergaten je rasanya walaupun usia tak berapa nak kindergarten sangat. hehe. 


pastu tibe tibe rasa macam baru mencapai akil baligh. rasa macam nak jadi dewasa. maka terhasil lah header wajah sebenar menggantikan wajah doodle dalam header dulu tu. header ni tak mengaplikasikan ilmu2 photoshop pun. sebab faktor kemalasan semakin menjadi menjadi sejak dumenjak ni.

tapi satu satunya transformasi yang tak mungkin berlaku dalam blog ni adalah, tidak akan sesekali memasukkan lagu, tidak akan sesekali menjatuhkan efek efek salji dekat blog ni, tidak akan sesekali membuat 3 column pada blog, dan tidak akan sesekali menggunakan short form yang melampau lampau macam budak2 tak belajar abc zaman sekolah dulu. haa pasal short form melampau di kalangan budak sekolah sekarang ni, esok akan aku update! ko tunggu..ko tungguuu! aku nak start membebel ni. bye. 

Previous
Next Post »

6 komen

Write komen
aisya
AUTHOR
August 8, 2012 at 12:35 AM delete

paragraph last tu suke.. hehe..

Reply
avatar
izfanora
AUTHOR
August 8, 2012 at 9:21 AM delete

nice aish.. transformasi yang cantik.. izfa pun br tukar header.. hahaha.. br r konon2nya bersemangat nk post entry.. :)

Reply
avatar
Cik Puan Rara
AUTHOR
August 8, 2012 at 10:44 AM delete

kikiki dh akhil balih eh.hehehe.ok2.mcm mcm aish ni.

Reply
avatar
Ezy Chiaki
AUTHOR
August 8, 2012 at 1:25 PM delete

header mmg nmpk matang sgt..
hee

Reply
avatar
August 8, 2012 at 2:19 PM delete

wah....matang nmpk blog ne =)

Reply
avatar
Asmar Arafad
AUTHOR
August 10, 2012 at 12:12 PM delete

Dari HasrulHassan saya sampai BW & follow sini, jom http://asmarpunyablog.blogspot.com

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...