BLOGGER YANG JOIN LUCKY DRAW! SIAPA TOP RANKING??

Untuk contest Lucky Draw yang aku anjurkan baru baru ni, ada kesilapan sikit pada entry aku yang lepas. tarikh tutup contest sebenarnya adalah pada 22 September 2012. Bukan 12 September. 

So ada banyak masa lagi untuk korang lumba lumba untuk dapat highest ranking. Untuk 3 hari pertama, aku dah highlight beberapa blogger yang berjaya dapat top ranking setakat ni. hehe..ada masa lagi untuk korang kejar.


Jumlah mereka yang view terpaksa dicropkan atas sebab sebab tertentu. muahaha..malu ahh klu korang tengok..lalala..and mana blogger yang tak tersenarai tu, jgn putus asa..banyak masa lagi untuk korang..chaiyokk yeaah yeah!

Siapa lagi nak join Contest Lucky Draw Sempena 3000 Follower Belog Cik Aish? Moh sini picit banner ni untuk terjah syarat penyertaan! ayuh ayuh..menung apa lagi tu dong!


Previous
Next Post »

7 komen

Write komen
September 11, 2012 at 9:53 PM delete

wah...tersenarai,kena usaha lebih.hahaha :)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
September 11, 2012 at 9:57 PM delete

@Eca Dwinky Asha haaa,,,kannn...ada masa lagi utk eca catch up! chaiyok2..hehe..

Reply
avatar
FaLya
AUTHOR
September 11, 2012 at 10:11 PM delete

xsangka,baru join ptg tdi dah tersenarai..hee

Reply
avatar
Mia Kassim
AUTHOR
September 13, 2012 at 11:19 AM delete

Salam singgah....happy jak tengo blog ni....kalau sudi jenguklah ke http://shumie-dz.blogspot.com

Reply
avatar
September 13, 2012 at 12:22 PM delete

salam kak,nak jugak blog cantik mcm akak, bleh tlg ajarkan x?

Reply
avatar
SyUhAdA
AUTHOR
September 20, 2012 at 5:20 PM delete

thniah kpd yg trsenarai..bru je join, hope dpt kejarlah..hehe

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...