SHE'S TAKEN!!

actually aku jarang attend majlis majlis pertunangan ni. selalunya aku akan pergi wedding je terus dan bagi hadiah dan say sory tak dapat datang masa tunang! for sure dia maafkan aku lepas aku bawak dia hadiah wedding yang gedabak besar. 

Actually diz entry adalah untuk mengucapkan setinggi tinggi tinggi tinggi dan tinggi lagi ucapan tahniah pada the only one blogger yang aku rapat iaitu makcik Mira Edora. eh bukan makcik. kakak...hehe. 


Sory terpaksa amik gambar dari jauh. sebab malu malu kucing je rasanya nak datang dekat dekat. ai kan pemalu. :D niway ..cantik mini pelamin kau mira..suka sukaaaa :p


seyes u look so gojes honey!

majlis pertunangan Mira Edora diadakan dekat Seremban. sekampung je dengan den. aku macam tak dapat nak lepak lama lama dengan dia sory mory ilebiu. sebab hari sabtu bulan bulan syawal macam sekarang ni memang jadual sangat padat. kalah artis jahhh..so dari pada tak datang langsung, kira orait la ni aku datang memberi restu pada kau mira. hikhik. 

harus la bergambar dengan tunangan orang yang gojes ni...! congratz mira!

pada pasangan ni aku doakan yang terbaik untuk uols. semoga ikatan pertunangan ni menjadikan kalian lebih rapat dan memahami antara satu sama lain. Insyallah :)




Previous
Next Post »

6 komen

Write komen
^^eKaTiKaH^^
AUTHOR
September 1, 2012 at 10:55 PM delete

wah, blogger nie dah bertunang. hehe
tahniah untuk dia. serius, cantik :D

Reply
avatar
September 1, 2012 at 11:55 PM delete

wah cantik pelamin tu hehe berkenan lah hehe

Reply
avatar
Sally Yatiey
AUTHOR
September 2, 2012 at 1:01 PM delete

Tahniah.
Cantik pelamin tu ;D hehe

Reply
avatar
September 2, 2012 at 9:23 PM delete

cantik pelamin dia..baju dia pun.

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...