PERSEDIAAN..SEDIA?

Assalamualaikum. 

Rasanya ini adalah entry ketiga untuk bulan Oktober. Sangat tragis bukan? Memang dasar pemalas kakak korang ni. Ntahlah. Bukan takde idea. Idea memang ada. Banyak. Cuma malas. Takde kerajinan. CEWAH..Lain lah kalau up satu entry boleh dapat seratus ringgit. *mata duitan kejap*

Ada beberapa sebab kenapa blog ni tak serajin dan semeriah dulu. First..busy. Ye adik adik. Kakak mu ini sangat bizi sejak dua tiga empat menjak ni. Macam macam benda nak disetelkan. Dan untuk mensetelkan beberapa benda tu, bukan lah sekelip mata. ianya memerlukan perancangan yang teliti dan rapi. 

serius bunyi nye kan?

hahaha. nak kawen biasa la.. :p Nak prepare hal hal perkahwinan ni sebenarnya memerlukan tahap kesabaran yang tinggi ye adik adik. semua hati kite kene jaga. tak boleh nak ikut selera kite je. sebenarnya banyak jugak krisis masa nak pilih tema..pilih katering..pilih baju..macam macam lah. yang lelaki memang tak kisah. mengikut je kata. yang perempuan semuanya nak nampak perfect. :)





Kadang kadang bila tarikh perkahwinan makin dekat, makin banyak dugaan yang datang. hehe. semuanya kena sabar dan sabar. kalau ikutkan hati muda kakak kau ni..nak je mintak clash pastu balik pada aaron aziz. eh? 

apa pun..doakan la yang terbaik untuk saya ye..Dan maaf banyak banyak sebab tak serajin dulu blogwalking kat blog korang. tapi korang tetap rajin jejak blog ni. terharu sangat. ohh ye. tunggu next entry ye. entry sebelum berangkat ke Bandung :)


Previous
Next Post »

16 komen

Write komen
khadijah
AUTHOR
October 22, 2012 at 10:36 PM delete

same la kita cik aish tengah sebok wat preparation, tapi sekarang rajin update sebab tak ade keje duk umah..hee

Reply
avatar
izfanora
AUTHOR
October 22, 2012 at 10:40 PM delete

mcm lain je muka B2B nie.. sabar yer.. normal r, time wedding mmg sumer org cm nk jadi pengantin.. :P

Reply
avatar
October 22, 2012 at 10:54 PM delete

betul2... majlis kahwen kena prepare betul2... sekali dalam seumur hidup kan.. kenangan manis yang nak dibawa sampai ke akhir hayat ^-^

Reply
avatar
yana halim
AUTHOR
October 23, 2012 at 1:30 PM delete

yeahhhh...puan mmg sibuk eh...nmpk sgt puan...

#eh,puan?!..biasa2x kan lerrr :P

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
October 23, 2012 at 1:41 PM delete

@khadijah oo yeke..duk umah je? ok la..byk masa utk preparation..hehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
October 23, 2012 at 1:42 PM delete

@✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ yup..sebab tu kdg2 rasa stress sbb isau ada yg spoil nnt

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
October 23, 2012 at 1:42 PM delete

@unaismail best mmg best//tp nk prepare mmg eewww..

Reply
avatar
October 23, 2012 at 2:49 PM delete

wahh smpat lagi ke bandung tu...hehe

salam kenal yer..

Reply
avatar
October 23, 2012 at 6:23 PM delete

tahniah...
tapi betul gak..
dulu tengok masa abg kahwin..
mcm2 kena prepare. huhuhu

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon