ANUGERAH SKRIN 2012 MACAM SAMPAH

Assalamualaikum. 

Kelam kabut aku tengok Anugerah Skrin 2012 malam ni. kalau aku ada sakit jantung, 10 minit tayang lagi aku mesti dah pengsan. Aku tengok kejap kejap sebab tak tahan dengan kebodohan anugerah yang berprestij ni. bahasa tunggang langgang. ada yang kaku (macam si neelofa). 



aku try cari selit mana yang best tentang anugerah malam ni. tapi takde langsung. macam tengok anugerah kanak kanak riang je. sayang..sungguh sayang.. aku bersimpati pada artis2 yang datang malam ni. mesti depa bosan kan..hehe

Tapi apa pun..ramai gak artis yang pakai baju tutup badan kali ni. tu pun sebab ikut tema. kalau tak? konfem baju dedah sana sini. tu je la kot yang positifnya. yang lain haremmm..seyes boooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo sama ASK 2012!!!

kalau suka boleh like!
Previous
Next Post »

24 komen

Write komen
Miza Yusof
AUTHOR
November 9, 2012 at 11:34 PM delete

langsung tak tengok. hihi

Reply
avatar
Nurul Aini
AUTHOR
November 9, 2012 at 11:39 PM delete

sokong..melalut bosan..haprak..haha..jahat gila kan..pilihan pengacara tak sesuai..kaku je..tak ada perasaan. T___T

Reply
avatar
November 9, 2012 at 11:52 PM delete

x tgk pon..xtau pon ada ASK nie..haha

Reply
avatar
nur arisha
AUTHOR
November 10, 2012 at 5:06 AM delete

memang tak tengok pun..

Reply
avatar
nur arisha
AUTHOR
November 10, 2012 at 5:06 AM delete

memang tak tengok pun..

Reply
avatar
Nurin Asyada
AUTHOR
November 10, 2012 at 7:31 AM delete

Bosan btul ASK tahun ni ...
mula-mula punyala excited nak tgk tapi bila dah tgk rasa mcm.. err.. baik tgk cite lain

Reply
avatar
Ezy Chiaki
AUTHOR
November 10, 2012 at 10:25 AM delete

kire xrugi la saye xtgk mlm td..
haha

Reply
avatar
November 10, 2012 at 1:55 PM delete

tak dapat nak tengok.sebab kat kolej..ramai kata boring gila..

Reply
avatar
Miss Xyz
AUTHOR
November 10, 2012 at 3:29 PM delete

nasib baik tak tengok, baik layan tenet XD

Reply
avatar
ct kektus
AUTHOR
November 11, 2012 at 11:36 PM delete

kalau best pon, part adibah nor & dayang nyanyi. lain pon, hampeh.

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
November 14, 2012 at 9:46 AM delete

@Miza Yusof tak rugi pun if tk tgk..bila tgk..nyesal haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
November 14, 2012 at 9:47 AM delete

@Nurul Aini hehe kaku kan...muka cantik dah..hadoish

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
November 14, 2012 at 9:48 AM delete

@Nurin Asyada tu la..tp aish tgk sampai habis..sbb nk kaji ketidakbestnanya..haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
November 14, 2012 at 9:53 AM delete

@Miss Xyz hehe sama laa..tp aish tgk sampai habis ahaks

Reply
avatar
November 19, 2012 at 9:57 AM delete

anugerah AIM pun sikit bosan..tpi xsebosan ASK ne la....

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...