SESUATU YANG KORANG KENA TAHU....

Assalamualaikum. Ok sebenarnya aku nak stop lah kejap update entry pasal Bandung syurga membeli belah tu kann..sebab nya..aku ada sesuatu yang korang kena tahu..

Tudung Bawal boleh & sesuai digayakan dengan pelbagai jenis fesyen.
Material : Tudung Bawal Jepun - berkualiti tinggi, lembut & mudah dibentuk. 
Manik Swarovski : 100% dijahit tangan - Handmade. (corak manik berbeza)
 















Untuk order boleh email aishelisboutique@gmail.com 
Nyatakan nama penuh, alamat, kod tudung, dan nombor telefon ye.
kod tudung adalah berdasarkan gambar dalamentry ni..let say gambar pertama, kod nye 01. dan seterusnyalah.. 

setiap warna hanya ada sehelai je. jadicepat jangan buang masa..grab satu ok!
happy shopping gurls..!


ok tu je la yang aku nak bagi tahu korang. hehe.
     
Previous
Next Post »

8 komen

Write komen
hnahdy
AUTHOR
November 13, 2012 at 8:35 PM delete

mesti mahal. sulam manik tangan lagi

Reply
avatar
MarliaMarble
AUTHOR
November 13, 2012 at 10:48 PM delete

cantik betul model tudung tu..hehe..=D

betul2..macam2 boleh digayakan..tapi macam org atas tu kata..mesti mahal..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
November 14, 2012 at 9:59 AM delete

hehe..murah je dear..kompem tekejut ngn harga dia.. compare kat kompleks pkns..mahal!!

Reply
avatar
TiranaAduka
AUTHOR
November 14, 2012 at 9:42 PM delete

salam aish
Selamat tahun baru maal hijrah.dan salam kenal.

Reply
avatar
November 15, 2012 at 8:55 PM delete

Amboihh cantiknya tudung tu =)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
November 15, 2012 at 9:29 PM delete

@nur aliah sukeri hehe..thanks.. boleh like page Aishelis Boutique :)

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...