TRIP BANDUNG : KAMI DAH SAMPAI!!

Assalamualaikum


abaikan bahagian perut. tu semua faktor angin yang menolak baju tu ke depan. hehe. 

Hoyey hoyey. akhirnya sampai jugak ke Bandung. Kami sampai di Airport Bandara Husein Sasteranega, Bandung. Huh panjang bebeno nama airportnya. Lepas sampai, kitorang terus tunggu supir yang ditugaskan untuk bawak kitorang ke hulu ke hilir nanti. supir ni macam pemandu pelancong la. semakin best supir tu, semakin seronok la trip tu nanti. eh keluar hipotesis pulakkan.

ok. ni hotel yang kitorang duduk. satu malam lebih kurang RM70 je. selesa pun selesa. :) ok. sampai sini je la ye. rajin lak aku nak update panjang lebar kan..Next entry adalah berkenaan PAsar Baru!!! syurga shopping untuk kaum wanita macam ai!




Grab now!! Chiffon Faryda 3 layer bersama brooch Swarovski!..Happy Shopping gurlz!!



Previous
Next Post »

10 komen

Write komen
~didiey~
AUTHOR
November 13, 2012 at 2:05 PM delete

awk,nie hotel yg bersebelahan kunur tu eh???nk sebut pown sy berbelit2..ciumbiluit???haha!!!

pasar sgt besh! berjam2 lah kt situ ye..

Reply
avatar
Miss Xyz
AUTHOR
November 13, 2012 at 2:58 PM delete

Wow Bandung! Saya pergi Indonesia pun, pergi ke Bali jer, hehe ^^ oh ye, tak nak bagi souvenirs ke? XD

Reply
avatar
ct kektus
AUTHOR
November 13, 2012 at 4:04 PM delete

baru eksaited nak baca, tengok2 dah habis. heee

Reply
avatar
Ezy Chiaki
AUTHOR
November 13, 2012 at 7:58 PM delete

supir ala ala superman la kan..
hahakk
krim slm kat warga bandung!
ekeke

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
November 14, 2012 at 9:36 AM delete

@~didiey~ hehe bunyi cam ciummulut je kan haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
November 14, 2012 at 9:36 AM delete

@Miss Xyz bali? besttnye..sesuai utk hanimun tu kan

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
November 14, 2012 at 9:37 AM delete

@ct kektus sapa kata dah habis./.hehehe lum lagi la sayang

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...