TRIP BANDUNG!



Alhamdulillah perjalanan aku bersama keluarga bakal mertua ke Bandung, Indonesia berjalan dengan lancar. lancar ke? sebenarnya banyak kisah di sebalik perjalanan ke Bandung ni. Tapi akan dikongsikan kemudian. sebab sekarang taknak mood sedih. nak happy happy je kongsi pengalaman yang menyeronokkan ni dengan pembaca semua! 

Actually ni cuma lah entry pembuka sahaja. dan lepas ni korang stanby jela dengan entry entry aku lepas ni yang hanya pot pet pot pet pasal Bandung je okay. kalau berminat boleh lah jadikan entry lepas ni sebagai guide untuk korang yang nak bercuti ke sana nanti! hope membantu lah kan...

tungguuuu...


Previous
Next Post »

2 komen

Write komen
November 7, 2012 at 3:54 PM delete

gi beli persediaan baju kawen ke tue?hehehe

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon