PRE WEDDING SHOOT

Assalamualaikum. kali ni nak share dengan korang macam mana aku menghabiskan hari cuti aku Ahad lepas. Pre wedding shoot. ok. sebenarnya ni bukan lah official pre wedding kitorang. asalnya kitorang nak shoot sekeping dua untuk dijadikan cover invitation card nanti.

tapi dah alang alang ada orang yang sponsor pre wedding kecik-kecilan ni, sapu jela kan. pre wedding kecil kecilan bermaksud pre wedding yang tak berapa nak ready sangat. kalau tak paham, korang google la sebab aku pun tak paham. hahaha. tolong jangan buat aku stress.

Dan orang yang baik hati tu adalah jeng jeng... Mr Atan Kick!! Dia memang kelakar kalau korang add dia dekat fesbuk kompem korang tak nyesal sebab berkawan dengan dia, memang best. *hai atan kick yang single!* marilah korang semua.. kita mengorat dia beramai2 dengan harapan dapat shoot free lagi. hoyeh hoyeh!


Disebabkan istilah pun pre wedding kecil kecilan, maka kos nye pun kecil lah. so kitorang buat area Seremban je. tak pegi jauh jauh pun. Tapi insyallah next shoot nanti adalah di luar Seremban. lokasi? oohh biarlah rahsia. :p

Tema color pre wedding ni adalah ... erm..takde tema sebenarnya. belasah je ok. dah aku cakap kecil kecilan kan. memang tak ah nak betema tema bagai. takpela..less is more.. cewah padahal aku merajuk dengan si pp epal ni sebab taknak belikan belon buat props. stress aku. 


Ok. Tarikh dah tak rahsia lagi. hehe. 60 hari lagi rasanya untuk aku pegang title singa single. rasa berdebar debar sangat ohh..rasa macam..tah..macam2 yang aku rasa. rasa macam paket 3 in 1 je. doakan semuanya berjalan dengan lancar ye kawan kawan semua..hee..



Previous
Next Post »

36 komen

Write komen
Citrus Azwa
AUTHOR
December 4, 2012 at 6:08 PM delete

best tau nka kawen tp pd msa yg sama rasa mcm2..hihi...btw..tahniah...smoga smuanya berjln lancar...salam kenalan..
www.garapankenangan.blogspot.com

Reply
avatar
CikZaniff
AUTHOR
December 4, 2012 at 6:14 PM delete

eh lbh kurg sma la tarikh kita..opss..heee

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
December 4, 2012 at 6:18 PM delete

@Citrus Azwa hehe btull..rasa takut, berdebar, iksaited..malu pun ada. eh? heheh

Reply
avatar
December 4, 2012 at 6:35 PM delete

Wah...bride 2 be ni..moga semuanya berjalan lancar nanti

Reply
avatar
ziqa nuar
AUTHOR
December 4, 2012 at 6:39 PM delete

congrate sis!
moge kekal hingga akhir hayat insyaALLAH :))
http://ziqanuar.blogspot.com/ :))

Reply
avatar
December 4, 2012 at 7:50 PM delete

wah..3feb..xlama lagi puan aish oi..hehehe

Reply
avatar
December 4, 2012 at 8:29 PM delete

wahh tahniah is. hari bahagia makin dekat dah yea..

:D

Reply
avatar
Mish Apple
AUTHOR
December 4, 2012 at 8:33 PM delete

Seronoknya nak kawen dah .

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
December 4, 2012 at 9:03 PM delete

@zoora qushairi mekasih zura.. tu la..at last..ikut jejak langkah zura jugak hehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
December 4, 2012 at 9:03 PM delete

@zoora qushairi mekasih zura.. tu la..at last..ikut jejak langkah zura jugak hehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
December 4, 2012 at 9:04 PM delete

@Mish Apple hehe..ye.. umur dah makin meningkat..pe lg..kawen! haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
December 4, 2012 at 9:50 PM delete

@hnahdy hehe..tu la..dup dap dup dap dah ni :p

Reply
avatar
December 4, 2012 at 11:26 PM delete

Hehe.. dah x lama lagi nk dapat title "Puan" . Congrat's kak aish :')

Reply
avatar
December 5, 2012 at 12:17 AM delete

wah, congrat akak...
smoga smua berjalan dgn lancar...

Reply
avatar
orked violet
AUTHOR
December 5, 2012 at 9:15 AM delete

wah..comeL La! sweet je!!!

Aish, Sya br foLLow bLog ni. Free, visit/foLLow jugak ek~
sya-orked.blogspot.com

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
December 5, 2012 at 9:48 AM delete

@Nur Aisyah Lee hehe pasni kene tukar title blog lak la :p

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
December 5, 2012 at 9:48 AM delete

@orked violet ok...will follow u back dear!

Reply
avatar
NURUN
AUTHOR
December 8, 2012 at 8:49 AM delete

byk betul perkataan kecila-kecilan awak...hehe...
free pun berguna juga kn. enjoy ur day!

Reply
avatar
Dzarief Zuhdi
AUTHOR
December 8, 2012 at 9:35 AM delete

omg.. dah lama x mlawat blog nie.. tup2 nak kawin dah.. haha.. tahniah to cik aish.. eh lepas nie tuka blog mrs aish la ek???hahaha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
December 8, 2012 at 4:21 PM delete

@Dzarief Zuhdi hehe tu la..takkan tuan blog taknak kawen hehe

Reply
avatar
najihahfara
AUTHOR
December 8, 2012 at 4:56 PM delete

waaah. comel & simple :)

Reply
avatar
budak_baik
AUTHOR
December 11, 2012 at 11:12 PM delete

tahniah..huhu..lame x jenguk blog akak ni..due2 comey..doakan sy dpt awek yg comey mcm akak jgk ye..hihi xP

Reply
avatar
Abg Stalker
AUTHOR
December 12, 2012 at 8:41 PM delete

amboi suwitnya abg pp epal. :') kirim salam plis.xmo jemput kita ke.. -.- tarikh da nmpk tu.

Reply
avatar
Abg Stalker
AUTHOR
December 12, 2012 at 8:41 PM delete

amboi suwitnya abg pp epal. :') kirim salam plis.xmo jemput kita ke.. -.- tarikh da nmpk tu.

Reply
avatar
CaDLyNN
AUTHOR
December 13, 2012 at 8:40 AM delete

semoga dipermudahkan semua urusan ye aish :)

Reply
avatar
Tea Dno
AUTHOR
December 20, 2012 at 7:35 PM delete

miauuu. nak kawen jugak.

Reply
avatar
ct kektus
AUTHOR
December 24, 2012 at 9:40 PM delete

suka gambar yg last ! :D

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...