BERSANDING BERSAMA MU

Assalamualaikum. 02.02.13 aritu selamat la sudah majlis akad nikah..boleh usha dekat sini.. Alhamdulillah semuanya berjalan lancar. so the next day adalah majlis persandingan pulek. Masa ni tengah demam. Korang bayangkan malam akad nikah tu pun aku dah sok sek sok sek idung sebab selsema. Tapi ramai yang kata aku sedih terharu time ijabkabul. Padahal? Den selsemaaaa kikiki.

Masa mula mula perancangan nak kawen ni seyes pening nak pilih tema apa. Last last pink jugak jadi pilihan. Kesian gak tengok PP Epal kena pakai baju pink. Rasakan..haha susah sangat nak pakai baju pink kan..ha amekkk aku buat tema pink..Nak kawen tak? Ok kalau nak, pakai pink ok! ha cenggitu la bunyinya. Ada ar sikit unsur ugutan di situ. kekeke.

So tema kaler adalah Pink dan Peach. Memula tak dapat bayangkan gabungan kaler tu..Hope ok la kan.. hehe. Cantik ke? Ok la kot...*plis kata cantik plis plis plis...*

masa ni tengah tunggu kedatang pengantin lelaki untuk berarak sama. neves ohhh... Rasa macam haishh..nak lari kat bucu katil je! malu tau..ahaks. *baju ni adalah jenis yang kain meleret leret. harusla flower girl yang kene tolong angkatkan kain! i loikeeee*


 


waaaa ada gaya isteri solehah tak...dah lama praktis ni. amin. doakan aku jadi isteri yang solehah ye.. :)



acara potong kek pulak!! nyum nyum..

 

masa ni nak jalan mana mana mesti pegang tangan kuat2..maklum lah pengantin baru. kannnn.. hahaha. ok boleh blah.



paling suka shot yang ni..sebab menampakkan gaun pengantin ai yang berjela jela tuuu...auwww.. suka tauu.. hehe



ni adalah keluarga aku. pink peach theme. nice nice..ai suka youu..



ni lak keluarga mertua. adik beradik pp epal semua lelaki. abang dia dah kawen. yang tinggal 2 orang adik lelaki dia je lum kawen. berminat? boleh email aku. kita diiscus. kekeke.

Note : kenapa tajuk entry macam tajuk lagu? aptb! macam tak boleh belah kan!

bersambung....
Previous
Next Post »

15 komen

Write komen
Miss Xyz
AUTHOR
February 14, 2013 at 10:09 PM delete

Congratulations Puan Aish! Ceh, Puan Aish terus sebab dah kawin. Semoga berkekalan sehingga ke syurga, InsyaAllah. amin~


Baju anda sangat elegant. Tema pun sweet sweet gitu :3

Reply
avatar
diya
AUTHOR
February 14, 2013 at 10:16 PM delete

Tahniah kak aish, semoga kekal bahagia hingga akhir hayat dan dikurniakan zuriat yang baik-baik :)

Reply
avatar
February 14, 2013 at 10:16 PM delete

selamat pengantin baru :) semoga bahagia hingga ke ahir hayat ye. baju sangat sweet....cantik. rasa macam nak kawin lak. haha * tetibe

Reply
avatar
February 14, 2013 at 10:51 PM delete

Waa..sama cantik, sama padan. Tahniah! Selamat pengantin baru, semoga berbahagia hingga ke akhir hayat :)

Reply
avatar
zeera roslan
AUTHOR
February 14, 2013 at 11:57 PM delete

tahniah... cantik baju wedding ;)

Reply
avatar
Mas
AUTHOR
February 15, 2013 at 10:22 AM delete

tahniah!!
selamat pengantin baru..semoga kekal hingga ke jannah...

Reply
avatar
nini
AUTHOR
February 15, 2013 at 11:58 AM delete

wah bestnya.....congratz....=D

Reply
avatar
Cik Ezy
AUTHOR
February 16, 2013 at 12:29 AM delete

cik aishhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!
baju comel gilerrrr kotttttttttttttttttttttttt!!!
lawa.. rase nk nanges je tgok gmbr cantek sgt..
haha

tahniah!!!

Reply
avatar
Cik Ezy
AUTHOR
February 16, 2013 at 12:30 AM delete

septutnya kene taep puan aish..
bkn cik lg dh..
hewhew

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
February 16, 2013 at 8:17 PM delete

cantiknya..suka tengok de ros timbul..sangat cantik..pic pertama tuh nampak aish lain la...mcm orang lain..hihi..sangat cantik

Reply
avatar
cik hani
AUTHOR
March 3, 2013 at 8:43 AM delete

tahniah...kite pun kawen seminggu lps tu..selamat melayari bahtera perkahwinan..

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...