SAYA MAHUKAN APA YANG SAYA TENGAH PEGANG

Assalamualaikum

Hari tu ada sesi photoshoot untuk post wedding. Pakej photographer aku haritu termasuk post wedding sebab aku tak buat sesi outdoor since aku demam masa majlis kahwin aritu. sobs sobs. 


curi curi ambik gambar dengan dslr kameraman tu..alangkah bahagianya kalau dslr tu jadi aku yang punya... yee..dslr..rantai berbuahkan kamera.. nakkk nakk..

Previous
Next Post »

6 komen

Write komen
NinaAz
AUTHOR
April 22, 2013 at 8:31 PM delete

nina pun dah lama ngidam nak tu.. tppp. gulp!

Reply
avatar
Baiyah
AUTHOR
April 22, 2013 at 8:36 PM delete

bahagianya kalau dapat kamera tu..hihi

Reply
avatar
April 22, 2013 at 9:14 PM delete

comel yg awk pegang tu puan.hehehe.. :)

sy dah ada,tpi xsebesar itu :D

Reply
avatar
cik hani
AUTHOR
April 23, 2013 at 12:13 PM delete

niat di hati nak jugak dslr..
suami selalu bawak balik sdlr company dia..sebab dia memang ke site bawak kamera..
tapi bila pikir sangat besar dan payah nak bawak, maka smpai skrg tak beli dslr sendiri

cuma nak camera compact yg kecik dan memudahkan..

Reply
avatar
ctsueraya
AUTHOR
April 24, 2013 at 8:09 PM delete

lawalah cardigan yang aish pakai tuh..beli katner (lain plak iols ngomen)..hikhikhik

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
April 26, 2013 at 6:11 PM delete

berat tuh kureng minat..hihih tapi memang cantik kan.

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...