LAHIRNYA BABY PERTAMA KAMI KE DUNIA

Alhamdulillah. Hari Khamis yang lepas 30 Januari 2014, Aish dah selamat lahirkan puteri kesayangan kami, di KPJ Specialist Seremban. Mulanya tarikh tu, Aish dan PP Epal cuma datang untuk buat medical checkup je, tapi lepas doktor check laluan, dah 3 cm. Terus masuk labor room. hihi. 

Masuk labor room pukul 11 pagi. Pukul 1 doktor pecahkan air ketuban, dan pukul 4 petang macam tu, bukaan dah 8cm. Pukul 5.30 dah selamat melahirkan. Alhamdulillah. Syukur rasanya sebab semuanya dipermudahkan. 


Ni gambar my baby masa umur 1 hari. Hehe. Ada yang kata baby kulit pinkish masa lahir. Alhamdulillah kulit dia so far takde masalah lagi. Mungkin penangan ESP Shaklee yang Aish amalkan masa usia kandungan 6 bulan lagi. (Like page Healthy & Beauty Shop untuk tips dan harga istimewa ESP khas untuk pembaca Belog Cik Aish)

Maka bermulalah kehidupan Aish sebagai seorang ibu. Ibu yang mengandungkan si kecik ni selama 9 bulan. Tamat sudah penantian yang Aish dan PP Epal nanti nantikan selama setahun usia perkahwinan kami. Syukur ya Allah atas segala nikmatMu. 

Ada sesuatu yang paling istimewa dalam hidup Aish yang Aish nak kongsikan dengan pembaca. Tunggu next entry!
Previous
Next Post »

20 komen

Write komen
Mardiah Diana
AUTHOR
February 9, 2014 at 1:37 PM delete

Assalamualaikum dan selamat berhujung minggu..tahniah dengan kehadiran orang baru...semoga berbahagian dengan insan2 tersayang..

Reply
avatar
cik kiera
AUTHOR
February 9, 2014 at 1:41 PM delete

Wahhh, comel2. Tahniah atas kelahiran ini.. semoga kehidupan lebih ceria dengan ada nya orang baru ini :)

Reply
avatar
Marliyana Mk
AUTHOR
February 9, 2014 at 4:23 PM delete

tahniah..comelnyaaaa baby

:) semoga baby sihat2 n mesti lebih ceria ada si kecik ni kan

Reply
avatar
Aisyah azizon
AUTHOR
February 9, 2014 at 8:31 PM delete

Ya Allah, comelnyaa...
xsabar nak tgk gambar baby lagi lepas ni ^^ May Allah bless ur family. =)

Reply
avatar
ieza ashaari
AUTHOR
February 9, 2014 at 11:07 PM delete

Aish,welcome to da club..dan tahniah..

Reply
avatar
mawar kamila
AUTHOR
February 10, 2014 at 7:34 AM delete

tahniah. kurniaan Allah yang dititip sebagai amanah. moga membesar menjadi puteri solehah... ^__^"

Reply
avatar
~Nor Arena~
AUTHOR
February 10, 2014 at 8:29 AM delete

tahniah akak aish.... cumel sungguh baby.. hehhe. :)

Reply
avatar
Sharz
AUTHOR
February 10, 2014 at 9:53 AM delete

Tahniah Aish!!! semoga baby sihat2 je!! comel sangat baby aish!!!!

Reply
avatar
gadis melayu
AUTHOR
February 10, 2014 at 11:26 AM delete

dah lama rasenyer atia tak menyinggah blog cik aish.. tetiba dah ada baby.. waaaa..!!!! tahniah2..!!! comel sangat.. huhu..^_^

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
February 10, 2014 at 11:46 AM delete

@Aisyah azizon Alhamdulillah..terima kasih aisyah :)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
February 10, 2014 at 12:08 PM delete

@Sharz hehe comel mcm aish tak? ahaks..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
February 10, 2014 at 12:09 PM delete

@gadis melayu hehe kann...rasa mcm lama betul kt tak keep in touch..ingat lg tak segmen blog review? hehe

Reply
avatar
Amoi Farah
AUTHOR
February 10, 2014 at 2:08 PM delete

Tahniah cutenya baby awak

Reply
avatar
Eryn Hushess
AUTHOR
February 14, 2014 at 6:31 PM delete

Maigaddd xD muka macam anak cina >.<

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...