CONTEST BLOG - "BLOG PALING SMART"

Assalamualaikum wbt
Salam sayang semua pembaca!

Contest kali ni rasanya insyallah mesti ada yang teruja nak join. Sebab simple dan paling senang di dunia. Siapa siapa yang ada blog konfem boleh join punya. Yang takde blog, p lari buat blog dulu wokehh! Apa syarat syarat contest kali ni? Meh kite terjah satu persatu. 


Letakkan poster contest ni dalam entry masing masing :) dan linkkan ke sini 

  1. Tak kisah korang follow atau tidak Belog Cik Aish. Tapi kalau follow lagi mudahkan korang untuk tahu any update tentang contest ni.
  2. Yang ni wajib. Peserta yang nak join contest ni, kenalah LIKE page HEALTHY & BEAUTY SHOP. Dan jangan lupa PM inbox page tu, inform yang korang dah LIKE so kita akan spot check. Tujuan korang LIKE page ni, sebab ada kaitan dengan hadiah contest. Hadiah dan pemenang akan diupdate dekat page ni. 
  3. Buat satu entry bertajuk "BLOG PALING SMART". Entry tak perlu berjela jela. Ringkas dan padat je. Korang boleh beritahu kenapa korang join kontest ni ke, apa harapan korang ke..pengalaman edit blog korang ke..atau pun kenapa korang nak hadiah produk Shaklee ke, apa apa jela. Tema bebas. Asalkan tak merapu banyak sangat. Jangan lupa linkkan entry tu ke sini..hehe. 
  4. Last sekali. Hantar link entry korang tu pada Aish. Dengan cara inbox page Healthy & Beauty Shop tu. Tujuannya, untuk Aish publish entry korang dekat page tu. Bagi femes amos gitew.
Apa kriteria blog paling smart yang Aish cari?
  • Template kemas dan teratur
  • Pemilihan layout yang kreatif
  • Susunan sidebar yang menarik
  • Jangka masa yang singkat untuk loading blog korang
  • Blog yang ringan, simple, smart, cantik, gojes!

So tarikh tutup contest adalah 31 Mac. Pemenang akan diumumkan pada suatu tarikh yang akan diberitahu nanti. Hadiahnya adalah SET VITAMIN PENJAGAAN KULIT SHAKLEE. Waaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! So tunggu apa lagi? Jangan lepaskan peluang ni! 

Bila lagi korang nak pertaruhkan dan perkenalkan blog korang? Inilah masanya! 

Previous
Next Post »

38 komen

Write komen
~Nor Arena~
AUTHOR
March 10, 2014 at 11:09 AM delete

nak.... boleh buat hantaran set tu... hehehhe :) ina cuba join... hooreeyyyy

Reply
avatar
March 10, 2014 at 11:26 AM delete

Nur Join
http://dhia-manja.blogspot.com/2014/03/blog-paling-smart-by-cik-aish.html

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
March 10, 2014 at 11:45 AM delete

@~Nor Arena~ ok dear! jommm! byk masa lagi ni..boleh mekup blog lagi!

Reply
avatar
Cik Fyda
AUTHOR
March 10, 2014 at 12:49 PM delete

Fyda join, dah like FBPage , sorry , sebab mesej di FB kene blocked .

http://eydaafydaa.blogspot.com/2014/03/blog-paling-smart.html

Reply
avatar
leeza
AUTHOR
March 10, 2014 at 1:32 PM delete

Hadiah besttt. Nak joinnnn :)
http://marlizamazlan.blogspot.com/2014/03/blog-paling-smart.html

Reply
avatar
Ezy Loy
AUTHOR
March 10, 2014 at 3:27 PM delete

ok kite join lelaju!


http://lemonribena.blogspot.com/2014/03/blog-paling-smart.html

Reply
avatar
~Nor Arena~
AUTHOR
March 10, 2014 at 3:36 PM delete

akak, ina join yer...

http://arenamuslimah.blogspot.com/2014/03/contest-blog-blog-paling-smart.html

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
March 10, 2014 at 8:06 PM delete

@Ezy Loy cik ezy..ini time la kan..hehe

Reply
avatar
azman Arsad
AUTHOR
March 12, 2014 at 12:24 PM delete

http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/03/blog-paling-smart.html

Reply
avatar
Mea Away
AUTHOR
March 13, 2014 at 11:26 AM delete

Joined :

http://blogiveaway87.blogspot.com/2014/03/blog-paling-smart.html

Reply
avatar
kopi pasta
AUTHOR
March 13, 2014 at 10:45 PM delete

Nak join sekaki :)

http://my-contest.blogspot.com/2014/03/blog-paling-smart-by-cik-aish.html

Reply
avatar
aznur elya
AUTHOR
March 14, 2014 at 12:21 PM delete

salam, cik aish.. dah join.. :)

http://aznurelya.blogspot.com/2014/03/blog-paling-smart.html

Reply
avatar
March 14, 2014 at 5:14 PM delete

Yana join (^^,) Dah PM tadi kat HEALTHY & BEAUTY SHOP. Likers ke 461~

http://yanapinkblossom.blogspot.com/2014/03/blog-paling-smart.html

Reply
avatar
Nur Fajariah
AUTHOR
March 14, 2014 at 10:21 PM delete

saya join

http://snfajariah.blogspot.com/2014/03/contestblog-paling-smart.html

dan dah follow blog cik aish =)

Reply
avatar
Nur Fajariah
AUTHOR
March 14, 2014 at 10:59 PM delete

saya join =)

http://snfajariah.blogspot.com/2014/03/contestblog-paling-smart.html

Reply
avatar
March 14, 2014 at 11:51 PM delete

Salam, kak Aish.
Nisa join cintest ni.
http://akubudokganu.blogspot.com/2014/03/contest-blog-blog-paling-smart.html

Reply
avatar
Aini Shakinah
AUTHOR
March 16, 2014 at 7:09 PM delete

aini join :)

http://colourfulofainilife.blogspot.com/2014/03/blog-paling-smart.html

Reply
avatar
March 22, 2014 at 3:57 PM delete

join ^^ dah inbox dekat page juga~

http://aisyasakura.blogspot.com/2014/03/blog-paling-smart.html

Reply
avatar
Akak Adek
AUTHOR
March 24, 2014 at 12:34 PM delete

As salam..,

sy join yer..!

http://amielovely525.blogspot.com/2014/03/blog-paling-smart.html

^____^

Reply
avatar
March 28, 2014 at 11:32 AM delete

salam, da join dan da like fb page
http://bitasweet.blogspot.com/2014/03/blog-paling-smart.html

Reply
avatar
Tashira Sha
AUTHOR
March 30, 2014 at 10:54 PM delete

join :)
dah pm jugak kat page tadi.

http://ohthrillers.blogspot.com/2014/03/blog-paling-smart.html

Reply
avatar
Hana Jalil
AUTHOR
March 30, 2014 at 11:47 PM delete

Join :)

http://justforfund.blogspot.com/2014/03/blog-paling-smart.html

Reply
avatar
Kiki Piano
AUTHOR
March 31, 2014 at 12:23 AM delete

http://vidolaaa.blogspot.com/2014/03/contest-blog-paling-smart.html

Join last minute hehe

Reply
avatar
MiaLovetto ^^
AUTHOR
March 31, 2014 at 12:49 AM delete

joined ! http://thesupersomething.blogspot.com/2014/03/blog-paling-smart.html :)

Reply
avatar
Kin Naz
AUTHOR
March 31, 2014 at 10:45 AM delete

kinah join

http://ape-kinah.blogspot.com/2014/03/contest-blog-blog-paling-smart.html

Reply
avatar
fiqah hamed
AUTHOR
March 31, 2014 at 1:17 PM delete

Join sini..^^
http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/03/blog-paling-smart.html

Reply
avatar
Fiza Basman
AUTHOR
March 31, 2014 at 1:39 PM delete

Yes, dah join. hehe

http://soon-2be-mrs.blogspot.com/2014/03/blog-paling-smart.html

Reply
avatar
Fiza Basman
AUTHOR
March 31, 2014 at 1:42 PM delete

Yes, da Join! hehe

http://soon-2be-mrs.blogspot.com/2014/03/blog-paling-smart.html

Reply
avatar
Diya Ariana
AUTHOR
March 31, 2014 at 1:59 PM delete

joined
http://diyasesame.blogspot.com/2014/03/contest-blog-blog-paling-smart.html

Reply
avatar
Diya Ariana
AUTHOR
March 31, 2014 at 1:59 PM delete

joined
http://diyasesame.blogspot.com/2014/03/contest-blog-blog-paling-smart.html

Reply
avatar
Diya Ariana
AUTHOR
March 31, 2014 at 1:59 PM delete

joined
http://diyasesame.blogspot.com/2014/03/contest-blog-blog-paling-smart.html

Reply
avatar
Miss Boo
AUTHOR
March 31, 2014 at 6:52 PM delete

join :)
http://missbaybeeboo.blogspot.com/2014/03/blog-paling-smart-by-cik-aish.html

fb:https://www.facebook.com/qizura.loveannchayunk

Reply
avatar
Anne Nurain
AUTHOR
March 31, 2014 at 8:43 PM delete

cik aish.. sy join! sempat lg tak? hehe..

http://anne-nurain.blogspot.com/2014/03/blog-paling-smart.html

Reply
avatar
Anis Amira
AUTHOR
March 31, 2014 at 9:29 PM delete

Assalamualaikum . Saya join :D
http://www.cikkmira.com/2014/03/blog-paling-smart.html

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...