BARANG HANTARAN PERTUNANGAN TEMA AWAN NANO

Masa bertunang adalah masa yang paling kaum perempuan suka untuk buat persiapan. Maklumlah, orang kata ini lah the only first time kita menjebakkan diri dengan majlis kita sendiri. So mesti nak buat perfect seperfectnya! Tapi kena ingat, bertunang ni tak wajib. Kalau boleh buatlah secara bersederhana. Ye dok? Antara perkara yang kita semua pentingkan adalah HANTARAN. Mesti masa ni terfikir nak buat tema apa, warna apa, barangnya apa dan berapa dulang pulak nak bagi tu? 

So aku nak kongsikan idea DIY yang mungkin korang semua boleh refer masa aku bertunang dulu. Hehe. Masa bertunang dulu kalau boleh semua nak DIY. So barang hantaran pun tak terkecuali. Tema barang hantaran pertunangan aku dengan PP Epal dulu adalah Awan Nano. Pergh apa ke situ pulak temanya? Sebab masa tu Hafiz baru menang AJL 2012 rasanya dengan lagu Awan Nano. Hehe. 






 Hantaran untuk pihak lelaki. 9 dulang kesemuanya :)

Awan awan putih..nano betul!
 

Buah Buah mesti ada hehe
 
 Sepasang kain untuk Nikah

Bekas Cincin Belah Rotan




Previous
Next Post »

1 komen:

Write komen
Aisya A.
AUTHOR
March 23, 2015 at 8:39 PM delete

mmg awan nano sgt. hikhik. suka pulak kite tengok awan ropol2 tu. :D

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...