DIM SUM SEDAP : RESTORAN MOHD CHAN

Dah lama tak buat entry tentang menternak lemak. Masa lunch time haritu kakak aku ajak makan dekat Restoran Mohd Chan. (akhirnya sebutan menjadi lancar kalau tak asik salah sebut Restoran Wah Chan nampak sangat kau gila barang kemas!) 

Restoran Mohd Chan Abdullah | Masakan Makanan Chinese Muslim
(InsyaAllah halal dengan logo HALAL dan Sijil JAKIM)


DIM SUM SEDAP!

Tara! Ini lah dim sum sedap hasil keluaran Restoran Mohd Chan! (pastinya halal!) *sebut ala ala abang jalallalaludin hasan. Restoran ni dekat je dengan tempat kerja aku dekat area Kompleks PKNS Bangi tu. Sedap teramat. Tapi sebenarnya bukan dim sum je yang aku makan. Banyak lagi la menu lain tapi aku cuma sempat snam gambar si dim sum ni je ha sebab meriah bebenar warnanya. Suka pulak teman menengoknya. 

Lepas menternak lemak terus rasa bersalah, ngap Vitamin bagi urai lemak. hihihih. Ok bye!

Previous
Next Post »

6 komen

Write komen
Che are
AUTHOR
March 23, 2015 at 11:48 AM delete

dulu selalu makan sini, makanan die semua sedap

Reply
avatar
KeMBaLI™
AUTHOR
May 23, 2015 at 6:11 PM delete

Salam yang ney kedai Chan ke atau Chan Abdulllah

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 23, 2015 at 7:30 PM delete

@Che are tu la..aish selalu makan daging black pepper dia je..mmg best

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 23, 2015 at 7:30 PM delete

@KeMBaLI™ salam sis. Restoran mohd Chan Abdullah

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon