TABUNG NUFFNANG YANG BAIK HATI

Sebenarnya nampak je jumlah duit Nuffnang banyak tu. Tapi aku dah blogging selama bertahun tahun kot baru boleh kumpul banyak tu. Sebenarnya taknak cash out kerap sangat duit Nuff ni. biar la peram sampai jadi anak ayam ke kan. tapi mengenangkan aku risau Nuff ambik balik ke duit tu, atau pun tibe tibe dorang cancel nak bagi ke, baik aku cash out mana yang ada. hahaha. Tiap kali mood mengorek tabung datang, bunyi la ketung ketang ketung ketang!


p/S : dan thanks pada semua follower, pembaca setia, pembaca yang curang, dan juga sanak saudara. juga tak lupa pada persatuan anon sedunia..majulah blog untuk negara. muah 

P/s : thesecretsiblings, blogging pun boleh buat duit tau! hehehe
Previous
Next Post »

2 komen

Write komen
Ezy Loy
AUTHOR
March 21, 2015 at 8:07 AM delete

byknyeeeee duittttttt..
jeles kiteeeee..
hehe

Reply
avatar
AlyaaIBH
AUTHOR
March 23, 2015 at 2:14 PM delete

wahhhh bestnyaaa banyak nyaa income ....

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...