LECITHIN BAGUS UNTUK MASALAH BENGKAK SUSU KAUM IBU DI TEMPAT KERJA

LECITHIN BAGUS UNTUK MASALAH BENGKAK SUSU KAUM IBU DI TEMPAT KERJA


LECITHIN BAGUS UNTUK MASALAH BENGKAK SUSU


Masalah bengkak susu memang menakutkan bagi golongan ibu ibu yang sedang menyusukan anak. Selalunya susu tak keluar habis kerana saluran susu tersumbat. Petua orang dulu dulu, lekapkan payudara dengan kain yang direndam air suam. Ada yang berkesan ada yang masih tak mampu untuk lancarkan semula peredaran susu tersebut. Bila susu tersumbat, konfirm memang jadi bengkak susu. Dan itu sangat sakit okay sebab ada orang yang sampai tahap demam sebab tak tahan sakit.

Baru baru ni, Is ada customer yang mengadu ada masalah bengkak susu. Dan dia memerlukan LECITHIN untuk elakkan saluran susu tersumbat. Nasib baik petang tu, ada stok dekat rumah, jadi terus hantarkan sebotol kepada customer ni. Bila jumpa, dia mengadu memang masalah tu berpunca dari dirinya yang jarang mengepam susu di tempat kerja kerana kekangan masa. Jadi bila hal ini terjadi, memang saluran susu akan tersumbat.

LECITHIN BAGUS UNTUK SALURAN SUSU TERSUMBAT PUNCA BENGKAK SUSU


Lecithin sangat bagus untuk mengatasi masalah saluran susu tersumbat yang menyebabkan bengkak susu. Dos yang disyorkan biasanya adalah antara lingkungan 3600-4800 mg lecithin sehari, atau 1 kapsul (1200 miligram) 3-4 kali sehari. Selepas satu atau dua minggu tanpa tersumbat, ibu boleh mengurangkan dos dengan satu kapsul. Jika tidak ada sekatan dalam masa 2 minggu lagi dia boleh mengurangkan lagi demi satu. Ibu mungkin perlu terus mengambil 1-2 kapsul sehari sebagai daily supplemen yang bagus.

The reason why lecithin may help resolve and prevent plugged ducts is not clear. Per Dr. Jack Newman, “It may do this by decreasing the viscosity (stickiness) of the milk by increasing the percentage of polyunsaturated fatty acids in the milk.” Lecithin is an emulsifier (used to keep fats/oils dispersed and in suspension): phospholipid molecules (such as lecithin) contain hydrophobic and hydrophilic elements; the hydrophobic portion has an affinity for fats and oils, and the hydrophilic portion has an affinity for water.Sumber : http://kellymom.com/nutrition/vitamins/lecithin/


SELEPAS SEMINGGU CUSTOMER MAKAN LECITHIN


Lepas tempoh seminggu customer ni makan lecithin untuk masalah bengkak susu, Is terus teruja nak folow up. Memang amazing sungguh sebab masalah bengkak susu dah takde! Susu kembali lancar dan sakit akibat bengkak susu tu pun dah surut. Alhamdulillah.


CARA BUAT PEMBELIAN LECTIHIN UNTUK MASALAH BENGKAK SUSU


CARA 1

Anda boleh terus klik ke LECITHIN ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan


CARA 2

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Seremban, Port Dickson dan Bandar Baru Bangi .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Seremban, Port Dickson dan Bandar Baru Bangi.

IsmaLyeza
ig @almaricantikbyisma
Email: ismalizayahya86@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 012-6716961
COD Area: Seremban, Port Dickson, Bandar Baru Bangi

Previous
Next Post »

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon