SET HAMIL SHAKLEE JIMAT BULAN FEBRUARI 2017

SET HAMIL SHAKLEE JIMAT BULAN FEBRUARI 2017



Tahniah mana yang bakal bergelar ibu tak lama lagi. Is nak share dengan anda semua yang tengah tercari cari supplemen terbaik ibu hamil. Dan paling best adalah bulan februari ni set hamil shaklee boleh beli dengan harga jimat berbanding harga normal

Sememangnya set hamil shaklee antara BEST SELLER yang is jual selama 3 tahun buat biz. Kenapa set hamil shaklee ni high demand?

Sebelum tu Is nak bagitahu, set hamil yang COMPLETE ada Vitamin C, B Complex, Vitalea, Ostematrix, ESP, dan Omega. Untuk yang benar benar nak amalkan SET HAMIL yang complete, takde masalah dan memang tu lah yang terbaik.

Tapi Is faham tak semua pasangan yang mampu untuk dapatkan supplemen hamil yang lengkap dalam satu satu masa. Jadi apa yang Is boleh bantu, Is sediakan beberapa pakej set hamil mengikut trimester

Set Hamil Trimester pertama

Korang hanya perlu ambil VITAMIN C, OSTEMATRIX, B COMPLEX

Set Hamil Trimester Kedua

Gantikan B Complex dengan VITALEA. Dan sambung ambil VITAMIN C dan OSTEMATRIX. Tambah ESP jika bajet mencukupi

Set Hamil Trimester terakhir

Pada trimester terakhir, baru lah korang boleh set hamil yang lengkap tapi B Complex boleh skip tapi tak ada masalah kalau nak tambah.

Jom Is terangkan setiap satu peranan supplemen ni


❤Ostematrix: membantu top up kalsium yang deposit semasa hamil. Elak kejang kaki, sejuk kaki, lenguh sendi yang selalu ibu hamil rasa. Elak sembelit atau buasir.


❤Omega guard: kawal kolestrol dalam darah, elak kenaikkan berat badan mendadak. Cerdaskan minda bayi dalam Kandungan dan cantikkan pembentukkan mata dan kulit bayi.


❤Vitamin C sr: tingkat immunisasi ibu dan bayi semasa hamil, cantikkan dan cerahkan kulit ibu dan bayi dalam kandungan. Elak kulit sensitif.


❤BComplex: kandungan acid folic bantu elak kecacatan janin dan kerosakann bifida.kurangkan simptom kecacatan bayi atau bermasalah.


❤Vitalea: multivitamin untuk bantu elak HB rendah, maslaah lemah dan lesu badan ketika hamil.


❤ESP: bantu pembentukan sel-sel tubuh bayi. Cantikkan kulit bayi dan si ibu. Menguatkan rahim ketika hamil. Mengelak koyakkan perenium terlalu besar ketika bersalin kerana otot lebih kuat.

Dan Is sendiri amalkan set hamil shaklee masa mengandungkan Irine. Apa yang ada dalam testimoni tu, itulah juga yang Is alami. Alhamdulillah. Dapat beri yang terbaik pada anak kita

BELI SET HAMIL HARGA JIMAT?

Berita baik! Pembelian set ibu hamil shaklee pada bulan FEBRUARI 2017, adalah lebih jimat berbanding harga asal. Ini kerana pada bulan ini, Shaklee menawarkan PROMOSI OSTEMATRIX


Ostematrix kalau beli TWINPACK dapat 5% diskaun, kalau beli 6 botol dapat PERCUMA SEBOTOL so maknanya korang dah jimat RM64

CARA PEMBELIAN SUPPLEMEN UNTUK IBU HAMIL


CARA 1
Anda boleh terus klik ke SET SET HAMIL MENGIKUT TRIMESTER ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan
TRIMESTER SATU
TRIMESTER DUA
TRIMESTER TIGA

CARA 2
Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Seremban, Port Dickson dan Bandar Baru Bangi .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Seremban, Port Dickson dan Bandar Baru Bangi.

IsmaLyeza
ig @almaricantikbyisma
Email: ismalizayahya86@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 012-6716961
COD Area: Seremban, Port
Dickson, Bandar Baru Bangi

Previous
Next Post »

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon