Parut Chicken Pox Hilang Dalam Masa 3 Bulan


Parut chicken pox hilang dalam masa 3 bulan. Kali ni nak kongsi salah seorang pengguna Facebook yang berjaya hilangkan parut chicken pox. Mungkin bermanfaat buat anda yang mengalami masalah yang sama. 







Derita PARUT Chicken Pox.
========
Perkongsian dari saya sendiri. Sepanjang hidup xpernah kena chicken pox. Tapi penghujung tahun 2012 saya berjangkit chicken pox dari bayi saya (baru 3M) umur 27thn baru kena.

Habis seluruh muka & badan naik chicken pox.  Dia punya merenyam ya Allah..dahsyat sgt. Geleng kepala tgk diri sendiri..tapi menangis ya Allah bila tgk baby sy yg kecik tu pun sama teruk chicken pox dia dgn saya. 

Dapat 2 minggu MC lepas hantar pic ni kat bos. Dia pun seram. Takut berjangkit ke staff lain.

Masuk keje semua staff yg xtahu sy kena chicken pox tanya kenapa muka tiba2 byk jerawat. Malu tu tuhan je tau...πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜”

Ikhtiar saya time tu amik ESP + Vita-C Shaklee.  Itu je pun yg mampu dan berbaloi lagipun time tu saya menyusukan baby saya. Kebetulan ESP sgt2 membantu dlm penyusuan. Kira 2 in 1 la.

Supplemen ni bukan bertindak secara drastik mcm produk lain. Untuk mengantikan sel2 atau kulit yg rosak/mati amik masa. Sekurang2nya 3 bulan. Jgn mudah putus asa. 

Alhamdulillah...berkat konsisten parut chicken pox semakin HILANG (skrg xde lgsg). Yang ajaibnya kulit wajah pulak semakin CERAH. Dan yang paling UTAMA sekali, kali ni dpt fully breastfeed baby setahun lebih...😍

Dari konsisten dah tukar jadi pengguna SETIA. Sampai skrg xtinggal ESP + Vita-C Shaklee tau. Siap top up set hamil Shaklee lagi sbb preggy anak ke 3.  

HILANGKAN PARUT CHICKEN POX DENGAN SET KULIT SHAKLEE 





πŸŽ€VITAMIN C (180 biji penggunaan 6 bulan)

.

✅Boleh mencerahkan kulit

✅Boleh menggalakkan penghasilan kolagen dalam badan

✅Boleh hilangkan dan kurangkan jerawat

✅Boleh kurangkan jeragat

.

πŸŽ€ ESP (850g penggunaan 2bulan) 

✅Membantu menghilangkan jerawat, jeragat dan parut dimuka dan badan

✅Menganjalkan kulit termasuk payudara yang kendur dan membantu meratakan selulit

✅Membantu mencerahkan dan menaikkan seri kulit secara semulajadi

✅Membantu meratakan kulit kesan daripada parut2 jerawat

.

πŸŽ€VITAMIN E (120biji penggunaan 4 bulan)

✅mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah, untuk kulit halus, gebu dan licin

✅mengurangkan parut, jerawat dan jeragat

✅kandungan antioksidan yang tinggi yang bertindak untuk awet muda

✅mengawal masalah kulit berminyak, whiteheads dan blackheads

✅mengurangkan parut stretch mark

✅mengatasi masalah kulit kering dan menjadikan kulit lebih glowing


More info, boleh terus whatsapp Isma okay

✨New Stock available.

✨Postage hari hari

✨COD SHAKLEE area Seremban


Regards,

Pengedar Top Shaklee Malaysia,

http://jomtanyaisma.wasap.my/

Trusted Shaklee Seller since 2013

012 671 6961

IG : @almaricantikdotcom

FB : Isma Lyeza

FB Page : AlmariCantik


Previous
Next Post »

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...